• #WerkenBijHecon - vacatures in de bouw

  #WerkenBijHecon - vacatures in de bouw

 • 1

bij de parel uit de West-Friese polder

Als uitvoerder bouw ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse projecten. Je geeft operationeel leiding aan bouwplaats medewerkers en ziet toe op de werkzaamheden van de onderaannemers. Je controleert en registreert de voortgang, kwaliteit en kosten van je projecten en stuurt indien nodig bij conform werkbegroting en planning. Tevens coördineer en bewaak je de inzet en kwaliteit van productiemiddelen, personeel, leveranciers en diensten van derden conform werkbegroting en projectplanning. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de projectplanning ten aanzien van de organisatie, werkmethoden, bewaking van KAM-plannen en de optimale inzet van mensen en middelen.

Jouw profiel
De ideale kandidaat is een natuurlijke leider die in staat is alle stakeholders op een effectieve wijze met elkaar te verbinden en samen te laten werken. Sterke sociale- en communicatie vaardigheden zijn daarom essentieel. Daarnaast ben jij minimaal in het bezit van een mbo of hbo diploma op het gebied van Bouwkunde. Eveneens heb jij zo’n 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, aangevuld met een proactief en technisch karakter. Tot slot ben jij een echte teamspeler, die zowel interne- als externe partijen met elkaar kan verbinden

‘Bij Hecon ben ik geen nummer, maar telt mijn mening!’
Collega’s Hecon Bouwgroep

Over de organisatie
Onze collega’s geven aan dat zij de meeste waardering hebben voor het feit dat zij geen nummer zijn maar een mening mogen hebben waarnaar geluisterd wordt. Met ongeveer 40 werknemers is ons West-Friese familiebedrijf een parel in de polder en word je hierbij uitgenodigd om ons bedrijf samen nóg beter te maken.

Heb jij ervaring als uitvoerder binnen de woning-, of utiliteitsbouw? Binnen Hecon Bouwgroep zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hierbij bieden wij jou een dynamische werkomgeving, en uitdagende bouwprojecten. Je komt in dienst bij Hecon Bouwgroep.

Wij verzorgen, eveneens de juiste middelen om je werk uit te voeren. Denk hierbij aan een laptop, telefoon, opleidingsmogelijkheden en trajectbegeleiding. Aangezien bij Hecon Bouwgroep persoonlijke ontwikkeling centraal staat, zien wij het als onze taak dit te faciliteren.

Solliciteer direct op deze vacature!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature van uitvoerder? Solliciteer dan direct door een e-mail met CV te sturen naar . Je kan ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken. Is deze vacature niet precies wat je zoekt maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.

 

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud: Hecon is allround partner. Of het nu gaat om bedrijfspanden, kantoren of woningen; om scholen, sportcomplexen, zorg- of overheidsgebouwen.

 • All
 • 5Dprojecten
 • Bedrijfspanden
 • Renovatie
 • Trots
 • Woningbouw
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random