• #WerkenBijHecon - vacatures in de bouw

  #WerkenBijHecon - vacatures in de bouw

 • 1

bij de parel uit de West-Friese polder

Als ervaren werkvoorbereider ben jij de spin in het web van de projecten. Je coördineert, organiseert en bewaakt de kwaliteit van je projecten. Hierbij ben jij zowel in staat om vooruit te kijken op de zaken als een kritische terugkoppeling te geven. Op deze manier zorg je ervoor dat het project zo efficiënt mogelijk verloopt en binnen het budget blijft.

Je verzorgt de administratieve werkzaamheden rondom het project. Je werkt projectplanningen en schema’s uit, draagt zorg voor de bewaking hiervan en voert de technische administratie uit ten behoeve van de uitvoering van werken. In voorkomende gevallen zorg je voor het compleet houden van het projectdossier.

Jouw profiel
In deze functie als werkvoorbereider wordt er van je verwacht dat je in staat bent om de werkvoorbereiding voor een compleet project zelfstandig te realiseren. Hierbij geef je ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden van o.a. inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting van de bouwplaats en kwaliteit. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Dit doe je op basis van kennis van werkmethoden waarbij je de uitvoeringsvoorwaarden in het achterhoofd houdt en corrigerende maatregelen neemt waar nodig.

‘Bij Hecon ben ik geen nummer, maar telt mijn mening!’
Collega’s Hecon Bouwgroep

Over de organisatie
Onze collega’s geven aan dat zij de meeste waardering hebben voor het feit dat zij geen nummer zijn maar een mening mogen hebben waarnaar geluisterd wordt. Met ongeveer 40 werknemers is ons West-Friese familiebedrijf een parel in de polder en word je hierbij uitgenodigd om ons bedrijf samen nóg beter te maken.

Heb jij ervaring als werkvoorbereider binnen de woning-, of utiliteitsbouw? Binnen Hecon Bouwgroep zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hierbij bieden wij jou een dynamische werkomgeving, en uitdagende bouwprojecten. Je komt in dienst bij Hecon Bouwgroep.

Wij verzorgen, eveneens de juiste middelen om je werk uit te voeren. Denk hierbij aan een laptop, telefoon, opleidingsmogelijkheden en trajectbegeleiding. Aangezien bij Hecon Bouwgroep persoonlijke ontwikkeling centraal staat, zien wij het als onze taak dit te faciliteren.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature van werkvoorbereider? Solliciteer dan direct door een e-mail met CV te sturen naar . Je kan ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken. Is deze vacature niet precies wat je zoekt maar ben je wel op zoek naar een andere positie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.

 

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud: Hecon is allround partner. Of het nu gaat om bedrijfspanden, kantoren of woningen; om scholen, sportcomplexen, zorg- of overheidsgebouwen.

 • All
 • 5Dprojecten
 • Bedrijfspanden
 • Renovatie
 • Trots
 • Woningbouw
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random